Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset navigointitoiminnon käytölle Kioxin kanssa?

Luvat, joita eBike Connect tarvitsee:

Navigointi Kioxin avulla toimii parhaiten, kun annat eBike Connectin käyttää sijaintia silloinkin, kun sovellus on taustatilassa.Käytä iOS-käyttöjärjestelmässä seuraavaa asetusta: Aseta Sijainti-kohdan valtuutusasetukseksi "Aina".Jos haluat käyttää vain navigointitoimintoa, riittää, että asetat sijainnin valtuutukseksi "Sovellusta käytettäessä".Käytä Androidissa seuraavia asetuksia: Jos olet aktivoinut Paikannustiedot-vaihtoehdon, aseta sijaintioikeudeksi "Salli aina".Yleisesti ottaen navigointi Kioxilla edellyttää sitä, että Bluetooth on aktivoituna ja Kiox on yhteydessä älypuhelimeen.

Ohjelmistovaatimukset:
Navigointitoiminnon käyttäminen edellyttää vähintään seuraavia ohjelmistoversioita
**- Kiox: 3.0.1.0

• eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0**