Tornar

Per a la utilització de la funció de navegació relacionada amb Kiox, quins requisits s'han de tenir en compte?

Autoritzacions necessàries per eBike Connect:

La navegació amb Kiox funciona de manera òptima quan es permet que eBike Connect utilitzi la ubicació també quan l'aplicació es trobi en el mode de segon terme.Per a iOS, utilitza la configuració següent: a "Ubicació", estableix l'autorització a "Sempre".Si només vols utilitzar la funció de navegació, és suficient establir l'autorització d'ubicació "Quan s'utilitzi l'aplicació".Per a Android, utilitza la configuració següent: si tens l'opció de dades de geolocalització activada, hauries d'establir l'autorització d'ubicació a "Permetre sempre".En general, és aplicable el següent: per poder utilitzar la navegació amb el Kiox, s'ha d'activar el Bluetooth i connectar el Kiox amb el telèfon intel·ligent.

Requisits de programari:
Per utilitzar la funció de navegació es requereixen almenys les següents versions de programari
**- Kiox: 3.0.1.0

• eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0**

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç