Per què la meva darrera ruta no es sincronitza amb komoot/Strava?

A eBike Connect pots triar sincronitzar cada viatge o cada ruta (que pot consistir en diversos viatges) amb komoot:

• A l'aplicació eBike Connect: ves a **  >  Configuració > komoot/Strava** i selecciona Viatges o Rutes.
  • Al portal en línia d'eBike Connect: ves a **  > Configuració de privadesa > Aplicacions connectades > komoot/Strava ** i selecciona Viatges o Rutes.

Si selecciones Viatges, el teu viatge se sincronitzarà amb komoot/Strava un cop finalitzat. Tingues en compte que només es poden sincronitzar els viatges amb una distància total de 500 m o més.

Si selecciones Rutes, la teva darrera ruta no se sincronitzarà fins que la ruta es restableixi i en comencis una de nova. Així ens assegurem que tota la teva ruta, inclosos els trajectes parcials, estigui sincronitzada amb komoot i no es perdi cap dada del recorregut.

Aprèn a restablir la teva ruta a la pantalla:

Si et plau, tingues en compte:
Si no tens activat un restabliment automàtic, sempre caldrà reiniciar manualment la ruta.
Perquè la sincronització sigui correcta, cal que la pantalla estigui connectada a l'aplicació.