Les meves activitats no s'enregistren ni es mostren a l'aplicació eBike Connect o només ho fan parcialment.Què he de fer?

Una configuració incorrecta al teu telèfon intel·ligent i a l'aplicació eBike Connect pot provocar que les teves activitats només es registrin parcialment.

Per fer un seguiment complet de l'activitat, assegura't que a la configuració eBike Connect s'hagi activat "Desar dades de geolocalització" i que l'autorització per recopilar dades d'ubicació als dispositius Android estigui establerta a "Permet sempre" i als dispositius iOS, a "Sempre".

Per als dispositius Android, també hauries de comprovar si l'aplicació eBike Connect està exclosa de la configuració d'optimització de la bateria (configuració del telèfon intel·ligent).