Toimintojani ei tallenneta tai ne tallennetaan ja näytetään puutteellisesti eBike Connect -sovelluksessa.Mitä voin tehdä?

Älypuhelimesi ja eBike Connect -sovelluksen virheelliset asetukset voivat johtaa siihen, että toimintasi tallennetaan vain osittain.

Täydellistä toimintojen seurantaa varten varmista, että eBike Connect -asetuksissa "Tallenna paikkatiedot" on käytössä ja että sijainninseurantaoikeus on asetettu "Salli aina" Android-laitteissa ja "Aina" iOS-laitteissa.

Android-laitteissa kannattaa myös tarkistaa, onko eBike Connect -sovellus poistettu akun optimointiasetuksista (älypuhelimen asetukset).