Què puc fer si la connexió entre Kiox i el telèfon intel·ligent continua fallant?

Per a iOS i Android

Assegura't que els permisos d'ubicació estiguin definits en "sempre/permet sempre".

Addicional per a Android

Si la connexió entre Kiox i el telèfon intel·ligent s'interromp durant la navegació, és molt probable que el sistema operatiu apagui l'aplicació eBike Connect que s'executa en segon terme per estalviar energia.

Per evitar-ho als telèfons intel·ligents Android, pots afegir manualment l'aplicació eBike Connect a una llista d'excepcions.

Un exemple de com trobar la funció d'estalvi d'energia/optimització de la bateria és:

Al teu telèfon intel·ligent ves a  Configuració >  Funció d'estalvi d'energia o Optimització de la bateria. Selecciona Totes les aplicacions, cerca eBike Connect. Selecciona No optimitzar o No permetre i confirma la selecció.

Depenent del model de telèfon intel·ligent, pot haver-hi configuracions addicionals que cal establir de la següent manera:

• Bateria adaptativa: desactivada
  • Estalvi d'energia: desactivat
  • RAM Plus: desactivar

Pot haver-hi altres configuracions que desactivin les aplicacions que s'executen en segon pla. Si cal, posa't en contacte amb el fabricant del teu telèfon intel·ligent.

Nota: Després d'una actualització, l'aplicació eBike Connect pot desaparèixer de la llista d'excepcions d'optimització de la bateria. Per aquest motiu, torna a comprovar la llista després d'una actualització.