Zer egin dezaket Kiox eta telefonoaren arteko konexioak huts egiten jarraitzen badu?

iOS eta Androidetarako

Ziurtatu kokapen-baimenak "beti/beti baimendu" moduan ezarrita daudela.

Androiderako gehigarria

Nabigatzen ari den bitartean Kiox eta telefonoaren arteko konexioa eten egiten bada, litekeena da sistema eragileak atzeko planoan dagoen eBike Connect aplikazioa deskonektatzea elektrizitatea aurrezteko.

Android telefonoetan hori saihesteko, eBike Connect aplikazioak eskuz gehi ditzakezu salbuespenen zerrenda batean.

Energia aurrezteko funtzioa/bateria optimizazioa aurkitzeko adibide bat hauxe da:

Ireki zure telefonoan  Ezarpenak >  Energia aurrezteko funtzioa edo Bateriaren optimizazioa. Aukeratu Aplikazio guztiak atera, bilatu eBike Connect. Aukeratu Ez optimizatu edo Ez utzi eta berretsi zure aukera.

Telefonoaren modeloaren arabera, baliteke ezarpen gehigarri batzuk ezarri behar izatea:

• Bateria moldagarria: itzalita
  • Energia aurreztea: itzalita
  • RAM Plus: desaktibatuta

Baliteke atzeko planoan exekutatzen diren aplikazioak desaktibatzen dituzten beste ezarpen batzuk egotea. Beharrezkoa bda, jarri harremanetan zure telefonoaren fabrikatzailearekin.

Oharra: eguneratze baten ostean, eBike Connect aplikazioa bateriaren optimizazioko salbuespenen zerrendatik desager daiteke. Eguneratu eta gero, egiaztatu zerrenda berriro.