Zpět

Musím po 24 měsících znovu zaplatit za prémiové funkce aplikace eBike Connect (např. Lock), nebo je musím předtím zrušit?

Platby za naše prémiové funkce eBike Connect jsou jednorázové. Po uplynutí 24 měsíců nemusíte platit znovu. Pokud je funkce nabízena, můžete ji po jednorázové platbě využívat bez jakýchkoli dalších následných nákladů.

Pokud svůj účet eBike Connect nebudete používat po dobu 24 měsíců, bude z důvodu ochrany osobních údajů automaticky smazán. O nadcházejícím smazání vás budeme informovat e-mailem. Pokud si chcete účet eBike Connect ponechat, použijte aplikaci eBike Connect nebo portál eBike Connect alespoň jednou před uplynutím doby 24 měsíců.

Pamatujte: Pokud jste aktivovali službu eBike Lock, nemůžete toto nastavení funkce eBike Lock po smazání účtu eBike Connect deaktivovat. V tomto případě může resetování provést pouze specializovaný prodejce.

Dejte vědět svým přátelům

Sdílet odkaz

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt

Centrum nápovědy

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt