Zpět

Jak se aktivity ukládají v eBike Connect?

Aktivity v eBike Connect se ukládají jako výlety nebo jízdy. Výlet se skládá z jedné nebo více jízd a je buď automaticky nastaven na skončení po 4 hodinách nebo po 24 hodinách. Výlet lze také resetovat ručně. Přejděte do nastavení Nyon nebo Kiox a vyberte možnost:

  • pro Kiox: Nastavení > Můj eBike > auto. reset
  • pro Nyon: > Můj eBike > auto. reset

Jednou denně Váš výlet bude automaticky uložen 24 hodin po zahájení první jízdy výletu. Toto je výchozí nastavení pro Nyon a Kiox. Na online portálu eBike Connect si můžete vybrat, zda chcete uložit celý výlet kliknutím na příslušný den nebo jen jeho části výběrem konkrétní jízdy z tohoto výletu.

Po 4 hod Váš výlet bude automaticky uložen 4 hodiny po zahájení první jízdy výletu. Na online portálu eBike Connect si můžete vybrat, zda chcete uložit celý výlet kliknutím na příslušný den nebo jen jeho části výběrem konkrétní jízdy z tohoto výletu.

Vypnuto: Poté, co deaktivujete automatické resetování výletu, můžete výlety ukončit ručně výběrem této možnosti v nastavení vašeho displeje Nyon nebo Kiox. Pro Kiox: Nastavení > Můj eBike > reset, pro Nyon** > Můj eBike > reset**

Tip: Nejenže můžete exportovat své aktivity v různých formátech, také můžete výlet nebo jízdu převést na trasu a později je vybrat v části Moje trasy.

Další podrobnosti o definování výletů a jízd najdete v těchto častých dotazech.

Dejte vědět svým přátelům

Sdílet odkaz

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt

Centrum nápovědy

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt