Zpět

Byl/a jsem odhlášen/a z aplikace eBike Flow. Jsou teď moje data a nastavení ztracena?

Data o vašich aktivitách se ukládají do cloudu a obnovují se. Konfigurace dat nastavení se bohužel ukládají pouze lokálně v chytrém telefonu. Pokud se z aplikace eBike Flow odhlásíte, budou tato data odstraněna a nelze je obnovit. Vzhledem k tomu, že náš produkt neustále vylepšujeme, bude v budoucnu vaše konfigurace nastavení synchronizována do cloudu a v případě odhlášení a opětovného přihlášení synchronizována zpět do aplikace.

Dejte vědět svým přátelům

Sdílet odkaz

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt

Centrum nápovědy

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt