Què he de tenir en compte si no tinc previst utilitzar l'ordinador de bord en molt de temps?

Retira l'ordinador de bord (Intuvia, Kiox, Nyon) de l'eBike i carrega'l completament abans de desar-lo. Per aconseguir una vida útil màxima de la bateria de l'ordinador de bord, aquesta s'ha de recarregar cada tres mesos quan no s'utilitza (si no es pot sortir del mode d'estalvi d'energia prement la tecla d'encesa/apagat, recarrega-la primer). Pots posar l'ordinador de bord en mode d'estalvi d'energia; d'aquesta manera, la descàrrega de la bateria interna es reduirà al mínim. Així es restabliran la data i l'hora. Per activar aquest mode, mantingues premuda (durant un mínim de 8 segons) la tecla d'engegar/apagar de l'ordinador de bord. Si mantens premuda la tecla d'engegar/apagar durant com a mínim 2 segons, el mode d'estalvi d'energia s'aturarà.