Mitä minun on otettava huomioon, jos ajotietokonettani ei käytetä pidempään aikaan?

Irrota ajotietokone (Intuvia, Kiox, Nyon) sähköpyörästä ja lataa se kokonaan ennen varastointia. Ajotietokoneen akun pitkän käyttöiän varmistamiseksi se tulisi ladata kolmen kuukauden välein, kun sitä ei käytetä (jos varastointitilasta ei voi poistua painamalla on/off-painiketta, lataa ensin). Voit asettaa tietokoneen virransäästötilaan, joka minimoi sisäisen akun kulutuksen. Tämä nollaa päivämäärän ja kellonajan. Tämä tila voidaan aktivoida painamalla jatkuvasti (vähintään kahdeksan sekuntia) ajotietokoneen on/off-painiketta. Poistu tallennustilasta pitämällä on/off-painiketta painettuna vähintään kahden sekunnin ajan.