Com es desen les activitats a eBike Connect?

Les activitats a eBike Connect es desen com a viatges o recorreguts. Un viatge consta d'un o més recorreguts i es configura automàticament perquè finalitzi passades 4 hores o passades 24 hores. Un viatge també es pot restablir manualment. Ves a la configuració del teu Nyon o Kiox per triar una opció:

• per a Kiox: Configuració > La meva eBike > Restabliment auto
  • per a Nyon:  > La meva eBike > Restabliment auto

Un cop al dia El viatge es desarà automàticament 24 hores després d'iniciar el primer recorregut d'aquest viatge. Aquesta és la configuració per defecte de Nyon i Kiox. Al portal en línia d'eBike Connect pots optar per desar tot el viatge. Per fer-ho, fes clic al dia corresponent o només a algunes parts del dia triant un recorregut en particular d'aquest viatge.

Passades 4 hores El viatge es desarà automàticament 4 hores després d'iniciar el primer recorregut d'aquest viatge. Al portal en línia d'eBike Connect pots optar per desar tot el viatge. Per fer-ho, fes clic al dia corresponent o només a algunes parts del dia triant un recorregut en particular d'aquest viatge.

Off: després d'inhabilitar el restabliment automàtic del viatge, pots finalitzar manualment els viatges seleccionant aquesta opció a la configuració de la pantalla del teu Nyon o Kiox. Per a Kiox: Configuració > La meva eBike > restablir, per a Nyon  > La meva eBike > restablir

Consell: no només pots exportar les teves activitats en diferents formats, també pots convertir un viatge o un recorregut en una ruta i seleccionar-la més endavant a Les meves rutes.

Per obtenir més detalls sobre com es defineixen els viatges i els recorreguts, fes un cop d'ull aquí (Preguntes freqüents)