Πίσω

Πώς αποθηκεύονται οι δραστηριότητες στο eBike Connect;

Οι δραστηριότητες στο eBike Connect αποθηκεύονται ως ταξίδια ή διαδρομές. Ένα ταξίδι αποτελείται από μία ή περισσότερες διαδρομές και ρυθμίζεται αυτόματα ώστε να λήγει μετά από 4 ώρες ή μετά από 24 ώρες. Είναι επίσης δυνατή η χειροκίνητη επαναφορά ενός ταξιδιού. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Nyon ή του Kiox για να ορίσετε μια επιλογή:

  • για Kiox: Ρυθμίσεις > Το eBike μου > αυτόμ. επαναφορά
  • για Nyon:  > Το eBike μου > αυτόμ. επαναφορά

Μία φορά την ημέρα Το ταξίδι σας θα αποθηκεύεται αυτόματα 24 ώρες αφού ξεκινήσετε την πρώτη σας διαδρομή σε αυτό το ταξίδι. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση για Nyon και Kiox. Στην διαδικτυακή πύλη eBike Connect, μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποθηκεύετε ολόκληρο το ταξίδι κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη ημέρα είτε μόνο τμήματά του επιλέγοντας μια συγκεκριμένη διαδρομή από αυτό το ταξίδι.

Μετά από 4 ώρες Το ταξίδι σας θα αποθηκεύεται αυτόματα 4 ώρες αφού ξεκινήσετε την πρώτη σας διαδρομή σε αυτό το ταξίδι. Στην διαδικτυακή πύλη eBike Connect, μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποθηκεύετε ολόκληρο το ταξίδι κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη ημέρα είτε μόνο τμήματά του επιλέγοντας μια συγκεκριμένη διαδρομή από αυτό το ταξίδι.

Off: Αφού απενεργοποιήσετε την αυτόματη επαναφορά ταξιδιού, μπορείτε να τερματίζετε χειροκίνητα τα ταξίδια σας ορίζοντας αυτήν την επιλογή στις ρυθμίσεις της οθόνης του Nyon ή του Kiox. Για Kiox: Ρυθμίσεις > Το eBike μου > επαναφορά, για Nyon  > Το eBike μου > επαναφορά

Συμβουλή: Μπορείτε να εξάγετε τις δραστηριότητές σας σε διαφορετικές μορφές, αλλά και να μετατρέπετε ένα ταξίδι ή μια διαδρομή σε διαδρομή και να την επιλέξετε αργότερα στην ενότητα Οι διαδρομές μου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ορισμού των ταξιδιών και των διαδρομών, δείτε την (ακόλουθη ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις)

Πέστε σε έναν φίλο

Μοιραστείτε έναν σύνδεσμο