Com puc connectar o desconnectar el meu compte de komoot amb el meu compte d'eBike Connect?

Connectar:

Pots connectar-te tant en l'aplicació com en el portal en línia.

Aplicació eBike Connect:

1. A l'aplicació eBike Connect ves a  > Configuració.
  2. A Aplicacions connectades prem el control lliscant de komoot.
  3. Se't redirigirà a l'inici de sessió de komoot. Introdueix aquí el teu correu electrònic i contrasenya.
  4. Selecciona Permetre l'accés.

Portal en línia eBike Connect:

1. Ves a Planificació de rutes > Les meves rutes > Connectar amb komoot.
  2. Confirma l'avís de transferència amb Sí, continuar.
  3. Se't redirigirà a l'inici de sessió de komoot. Introdueix les teves dades d'accés a komoot.
  4. Selecciona Permetre l'accés.

Descobreix aquí com se sincronitzen les rutes de komoot i les activitats d'eBike Connect, on pots trobar les rutes de komoot a l'aplicació i al portal i on es mostren les teves activitats d'eBike Connect a komoot.

Desconnectar:

Pots desconnectar-te tant en l'aplicació com en el portal en línia.

Aplicació eBike Connect:

1. A l'aplicació eBike Connect ves a Configuració
  2. A Aplicacions connectades prem el control lliscant de komoot.
  3. Confirma el missatge Atenció... prement Continuar

Portal en línia eBike Connect:

1. Al portal en línia d'eBike Connect, ves a Configuració de privadesa
  2. A Aplicacions connectades > komoot prem Desconnectar de komoot
  3. Confirma el missatge Desconnectar de komoot prement D'acord

Nota: pots tornar a connectar el teu compte de komoot en qualsevol moment com es descriu anteriorment.