Miten voin yhdistää komoot-tilini eBike Connect -tiliini tai erottaa ne?

Yhdistäminen:

Voit muodostaa yhteyden sekä sovelluksessa että online-portaalissa.

eBike Connect -sovellus:

1. Siirry eBike Connect -sovelluksen kohtaan  > Asetukset.
  2. Napauta yhdistetyt sovellukset -kohdassa komootin liukusäädintä.
  3. Sinut ohjataan komoot-kirjautumiseen. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tähän.
  4. Valitse Salli pääsy.

eBike Connect online-portaali:

1. Siirry kohtaan Reittisuunnittelu > Omat reitit > Yhdistä komootin kanssa.
  2. Vahvista siirtoilmoitus valitsemalla Kyllä, jatka.
  3. Sinut ohjataan komoot-kirjautumiseen. Syötä komoot-kirjautumistietosi.
  4. Valitse Salli pääsy.

Lue [link faq=6]täältä[/linkki], miten komoot-reitit ja eBike Connect -aktiviteetit synkronoidaan, mistä löydät komoot-reitit sovelluksessa ja portaalissa ja missä eBike Connect -aktiviteettisi näkyvät komootissa.

Yhteyden katkaiseminen:

Voit katkaista yhteyden sekä sovelluksessa että online-portaalissa.

eBike Connect -sovellus:

1. Siirry eBike Connect -sovelluksen kohtaan  Asetukset
  2. Napauta yhdistetyt sovellukset -kohdassa komootin liukusäädintä.
  3. Kuittaa viesti Huomaa, että… valitsemalla Jatka

eBike Connect online-portaali:

1. Mene eBike Connect online-portaalissa kohtaan Tietosuoja-asetukset
  2. Napauta kohdassa Yhdistetyt sovellukset > komoot kohtaa Katkaise yhteys komootiin
  3. Vahvista ilmoitus Katkaise yhteys komootiin painamalla OK

Huomautus: Voit yhdistää komoot-tilisi uudelleen milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla.