Com puc connectar dispositius externs com un pulsòmetre amb Nyon (BUI350)?

A la pantalla d'estat*, aneu a  > Connexions > Bluetooth. Si Bluetooth no està activat a Nyon, toqueu el control lliscant.

Comproveu que Bluetooth estigui activat al monitor de freqüència cardíaca.

Es fa una cerca automàtica dels pulsòmetres a l'abast. Seleccioneu el pulsòmetre necessari per connectar-vos-hi amb el Nyon.

Podeu afegir la fitxa de freqüència cardíaca mitjançant **  > Pantalles i mosaics > Gestió de pantalles > + > Pantalla predefinida > Fitnes**. Si voleu més informació sobre la gestió de pantalles, vegeu aquest  vídeo.

Podeu identificar una connexió activa amb el monitor de freqüència cardíaca a la fitxa de freqüència cardíaca de la part superior esquerra amb un  en color.

Si teniu problemes, podeu trobar consells de resolució de problemes aquí.

• La pantalla d'estat està marcada amb un quadrat.