Miten voin yhdistää Nyoniin (BUI350) ulkoisen laitteen, esimerkiksi sykemittarin?

Siirry tilaikkunassa* kohtaan **  > Yhteydet > Bluetooth**. Jos Bluetooth ei ole aktivoitu Nyonissa, napauta liukusäädintä.

Varmista, että Bluetooth on aktivoitu sykemittarissa.

Toimintasäteen sisältä etsitään automaattisesti sykemittareita. Valitse sykemittari, jonka haluat yhdistää Nyoniin.

Voit lisätä sykeruudun valitsemalla **  > Näytöt ja ruudut > Näytönhallinta > + > Esimääritetty näyttö > Fitness**. Jos haluat lisätietoja näytönhallinnasta, katso tämä  video.

Sykemittarin yhteys on toiminnassa, kun vasemmassa yläkulmassa olevassa sykeruudussa on värillinen .

Jos sinulla on ongelmia, löydät vinkkejä virheiden korjaamiseen täältä.

• Tilaikkuna on merkitty neliöllä.