Com puc connectar o desconnectar el meu compte d'Strava amb el meu compte eBike Connect?

Connectar:

Pots connectar-te tant en l'aplicació com en el portal en línia.

Aplicació eBike Connect:

1. A l'aplicació eBike Connect ves a  >  Configuració.
  2. A Aplicacions connectades > Strava, prem el control lliscant.
  3. Confirma el missatge amb D'acord.
  4. Ara selecciona l'aplicació Strava, decideix quines dades vols compartir amb Strava i prem Autoritza.

Portal en línia eBike Connect:

1. Ves a  > Configuració de privadesa
  2. A Aplicacions connectades > Strava, prem Connectar amb Strava
  3. Confirma l'avís de transferència amb Sí, continuar.
  4. Se't redirigirà a l'inici de sessió d'Strava. Introdueix les teves dades d'accés a Strava.
  5. Ara selecciona quines dades vols compartir amb Strava i prem Autoritzar.

Les activitats que completis a partir d'ara se sincronitzaran amb Strava. Tingues en compte que només es poden carregar a Strava les activitats de menys de 250 km.

A eBike Connect pots triar si vols sincronitzar cada viatge o cada ruta (que pot consistir en diversos viatges) amb Strava. Pots obtenir més informació sobre viatges i rutes aquí.

Desconnectar:

Pots desconnectar-te tant des de l'aplicació com des del portal en línia.

Aplicació eBike Connect:

1. A l'aplicació eBike Connect ves a **  >  Configuració**
  2. A ** Aplicacions connectades > Strava**, prem el control lliscant.
  3. Confirma el missatge Desconnectar d'Strava amb Continuar

Portal en línia eBike Connect:

1. Al portal en línia d'eBike Connect, ves a  > Configuració de privadesa
  2. A Aplicacions connectades > Strava, prem Desconnectar d'Strava

Nota: pots tornar a connectar el teu compte d'Strava en qualsevol moment com es descriu anteriorment.