Miten voin yhdistää Strava-tilini eBike Connect -tiliini tai erottaa ne?

Yhdistäminen:

Voit muodostaa yhteyden sekä sovelluksessa että online-portaalissa.

eBike Connect -sovellus:

1. Siirry eBike Connect -sovelluksen kohtaan  >  Asetukset.
  2. Napauta yhdistetyt sovellukset > Strava -kohdassa liukusäädintä.
  3. Vahvista viesti valitsemalla Hyväksy.
  4. Valitse nyt Strava-sovellus, päätä, mitä tietoja haluat jakaa Stravan kanssa, ja napauta Valtuuta.

eBike Connect online-portaali:

1. Siirry kohtaan **  > Tietosuoja-asetukset**
  2. Napauta yhdistetyt sovellukset > Strava -kohdassa Yhdistä Stravaan.
  3. Vahvista siirtoilmoitus valitsemalla Kyllä, jatka.
  4. Sinut ohjataan Strava-kirjautumiseen. Syötä Strava-tunnuksesi.
  5. Valitse nyt, mitä tietoja haluat jakaa Stravan kanssa, ja napauta Valtuuta.

Suoritetut aktiviteettisi synkronoidaan nyt Stravan kanssa. Huomaa, että Stravaan ladataan vain alle 250 km:n pituiset aktiviteetit.

eBike Connectissa voit valita, haluatko synkronoida Strava kanssa jokaisen ajon vai jokaisen reitin (joka voi koostua useista ajoista). Lisätietoa ajoista ja reiteistä löydät [link faq=864]täältä[/linkki].

Yhteyden katkaiseminen:

Voit katkaista yhteyden sekä sovelluksessa että online-portaalissa.

eBike Connect -sovellus:

1. Siirry eBike Connect -sovelluksen kohtaan  >  Asetukset.
  2. Napauta yhdistetyt sovellukset > Strava -kohdassa liukusäädintä.
  3. Vahvista ilmoitus Katkaise yhteys Stravaan painamalla OK

eBike Connect online-portaali:

1. Mene eBike Connect online-portaalissa kohtaan **  > Tietosuoja-asetukset**
  2. Napauta yhdistetyt sovellukset > Strava -kohdassa Katkaise yhteys Stravaan.

Huomautus: Voit yhdistää Strava-tilisi uudelleen milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla.