Com puc fer un seguiment de les meves rutes amb el Kiox?

Assegura't que hi ha una connexió Bluetooth entre el Kiox i l'aplicació eBike Connect per a telèfon intel·ligent. L'existència d'una connexió Bluetooth activa es mostra amb un símbol de Bluetooth blanc a la pantalla d'estat del Kiox. L'enregistrament comença automàticament un cop s'ha activat el sistema de l'eBike i s'ha iniciat el recorregut.

Per tal que el seguiment dels teus recorreguts amb el Kiox funcioni correctament, et recomanem que acceptis la transmissió de les dades de geolocalització per sincronitzar les dades del teu recorregut amb l'aplicació o amb el portal. Dins l'aplicació eBike Connect, ves a "Més" > "Configuració" > "Configuració de privadesa".

Canvia també la configuració perquè l'aplicació eBike Connect pugui accedir sempre a la teva ubicació. Pots fer-ho de la següent forma:

• iOS
    Obre "Configuració" de l'aplicació. Fes clic a "eBike Connect" > "Ubicació" i selecciona l'opció "Sempre".

• Android (l'exemple utilitza un Huawei P20)
    Obre "Configuració" de l'aplicació. Fes doble clic a "Aplicacions" > "eBike Connect" > "Autoritzacions" i activa "Ubicació".