Com puc sincronitzar les activitats entre eBike Connect i komoot?

Sincronitzar les rutes de komoot amb eBike Connect:

Tan bon punt hagis connectat el teu compte de komoot al teu compte d'eBike Connect , totes les teves rutes planificades de komoot se sincronitzaran amb eBike Connect. A més de les excursions en bicicleta, se sincronitzaran la resta d'esports, com ara el senderisme.
Pots trobar les rutes de komoot:

• A l'aplicació eBike Connect: a  > Fletxa > Rutes desades
  • Al portal en línia d'eBike Connect: a Planificació de rutes > Les meves rutes

A més de la sincronització automàtica, tens l'opció d'iniciar la sincronització manual:

• A l'aplicació eBike Connect: ves a  > Rutes desades i toca la icona a la dreta de Rutes desades.
  • Al portal en línia eBike Connect: ves a Planificació de rutes > Les meves rutes i toca la icona a la dreta de Les meves rutes.

Trobes a faltar les rutes de komoot a eBike Connect? Aleshores mira aquí per esbrinar quina en pot ser la causa.

Vols saber com esborrar o editar rutes de komoot? Aleshores mira aquí.

Sincronitzar activitats d'eBike Connect amb komoot:

A eBike Connect pots triar sincronitzar cada viatge o cada ruta (que pot consistir en diversos viatges) amb komoot.

• A l'aplicació eBike Connect: ves a  >  Configuració > komoot i selecciona Viatges o Rutes.
  • Al portal en línia d'eBike Connect: ves a  > Configuració de privadesa > Aplicacions connectades > komoot i selecciona Viatges o Rutes.

Pots trobar més informació sobre viatges i rutes aquí.

A komoot pots trobar les teves activitats conduïdes a  > Fetes.

Tingues en compte que només es pujaran a komoot les activitats de més de 500 m.

Trobes a faltar la teva última ruta d'eBike Connect a komoot? Aleshores mira aquí per esbrinar quina en pot ser la causa.