Què són els "Modes de conducció individuals" i com puc configurar-los?

La funció prèmium "Modes de conducció específics d'usuari" permet als propietaris del Nyon configurar quatre modes addicionals de conducció.

Per utilitzar-lo, cal comprar la funció un cop a través de la botiga de l'aplicació eBike Connect.

La configuració pertinent està disponible a l'aplicació eBike Connect i al portal en línia a "La meva eBike > Modes de conducció específics d'usuari".

Cadascun dels modes de conducció es pot configurar amb cinc punts de referència segons la velocitat. Per a cadascun dels punts de referència es pot definir l'assistència percentual del motor. Després de la configuració corresponent és possible alternar al menú ràpid entre els modes de conducció estàndard i individual.

Durant el trajecte, podreu fer el canvi entre els modes individuals de la manera habitual, prement les tecles "més" i "menys" del panell de control.

Per motius legals, l'ajust dels modes de conducció està desactivat per a les bicicletes de pedaleig assistit.