La botiga no està disponible a l'aplicació eBike Connect, quin podria ser el motiu?

Per poder utilitzar tota la gamma de funcions i assistència, cal descarregar l'aplicació eBike Connect per a Android de la botiga oficial Google Play Store.

Quan el menú de la botiga apareix de color gris.

• Assegureu-vos que la pantalla estigui encesa i connectada al telèfon intel·ligent.
  • Tingueu en compte que el menú Botiga apareix atenuat si no hi ha funcions prèmium disponibles per a l'eBike. Trobareu informació sobre la compatibilitat de la funció Lock aquí.