Què és el mosaic Estalvi? Com puc afegir-ne el mosaic i definir-ne els valors?

Visió general de les fitxes d'estalvi:

Amb la fitxa Estalvi, el consum d'energia de l'eBike es converteix en alguna divisa (per exemple, Euro) i es compara i es mostra amb el consum de combustible d'un cotxe de passatgers convertit a la mateixa divisa. Alternativament, podeu fer un seguiment de les emissions de CO2 que podeu estalviar amb l'eBike en comparació amb els viatges amb cotxe.

Els valors acumulats de la setmana actual es poden comparar amb els valors acumulats de la setmana anterior. També es mostra un valor en directe a la part superior del mosaic, que és el resultat de calcular l'estalvi per hora sobre la base de les condicions actuals de conducció.

Afegeix el mosaic Estalvi:

A la pantalla d'estat* aneu a  > Pantalles i mosaics > Gestió de pantalles > + > Pantalla predefinida > Estalvi. Seleccioneu on voleu inserir la pantalla.

Si voleu més consells sobre la gestió de la pantalla, consulteu aquest  vídeo

Configurar els valors de les fitxes d'estalvi:

A la pantalla d'estat* aneu a  > Pantalles i mosaics > Configuració de mosaic > Estalvi.

Aquí podeu configurar la divisa, els preus de l'electricitat i el consum de combustible del cotxe.

Consell: Toqueu la pantalla Estalvi per canviar entre les dues visualitzacions: estalvi de diners o de CO2.

• La pantalla d'estat està marcada amb un quadrat.