Com puc gravar els meus recorreguts en eBike amb Nyon?

1. Connecteu el vostre Nyon a l'aplicació eBike Connect. Podeu reconèixer una connexió activa a eBike Connect perquè es mostra el vostre nom a la part superior esquerra de la pantalla d'estat.

2. Accepteu la transferència de dades de geolocalització perquè les vostres dades de conducció es sincronitzin amb l'aplicació o el portal. Amb aquesta finalitat, aneu a Més >  Configuració > Configuració de privadesa a l'aplicació eBike Connect.

3. Comenceu a pedalejar i es gravarà el recorregut amb eBike.