Tornar

Puc utilitzar el meu compte d'usuari per iniciar sessió en un altre ordinador de bord?

Podeu iniciar sessió en un altre ordinador de bord amb l'aplicació eBike Connect.  Aneu a la pestanya La meva eBike amb aquest propòsit. Podeu gestionar i afegir dispositius aquí. Després, podeu triar l'ordinador de bord Bosch eBike al qual voleu connectar-vos. Si l'ordinador de bord està iniciat a través d'un altre compte d'usuari, s'eliminaran totes les dades que encara no s'hagin sincronitzat.

Si teniu un Nyon, també us podeu connectar directament al vostre compte al Nyon "extern". A Nyon, seleccioneu** Configuració > Connexions > Connecta el telèfon intel·ligent"** i seguiu les instruccions.

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç