Voinko kirjautua käyttäjätililläni sisään toiseen ajotietokoneeseen?

eBike Connect -sovelluksella voit kirjautua toiseen ajotietokoneeseen.  Siirry tätä varten välilehdelle Oma eBike. Siellä voit hallita ja lisätä laitteita. Sen jälkeen voit valita, mihin Bosch eBike -ajotietokoneeseen haluat muodostaa yhteyden. Jos ajotietokoneeseen kirjaudutaan toisen käyttäjätilin kautta, kaikki tiedot, joita ei ole vielä synkronoitu, poistetaan.

Jos sinulla on Nyon, voit myös yhdistää tiliisi "vieraan" Nyonin. Valitse Nyonissa  Asetukset > Yhteydet > Yhdistä älypuhelin ja seuraa ohjeita.