Com puc introduir una destinació a eBike Connect i transferir-la a la meva pantalla?

1. Assegureu-vos que el Nyon/Kiox estigui connectat al telèfon intel·ligent mitjançant Bluetooth.
  2. Seleccioneu  Mapa a eBike Connect.
  3. Introduïu l'adreça de destinació o premeu el punt desitjat del mapa amb el dit durant un segon com a mínim
  4. Veureu tres opcions de ruta (Ràpida, Escènica, BTT). Seleccioneu una ruta i transferiu-la al Nyon/Kiox.
  5. La rota que transferiu apareixerà com a element emergent al Nyon/Kiox.