Tornar

Com puc saber si hi ha una actualització de programari disponible per al meu ordinador de bord?

Quan el Kiox estableixi una connexió Bluetooth amb el telèfon intel·ligent, la nova versió es descarregarà automàticament. A continuació, segueix el procés d'actualització.
Per comprovar manualment si hi ha una actualització disponible per al teu ordinador de bord Kiox, inicia l'aplicació eBike Connect, accedeix a "La meva eBike", prem el Kiox vinculat i selecciona "Cercar actualització de programari". Si hi ha una nova actualització de programari disponible, s'iniciarà automàticament tan bon punt el Kiox es connecta amb l'aplicació eBike Connect.

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç