Miten saan selville onko ajotietokoneeseeni saatavana päivitystä?

Kun Kiox on luonut Bluetooth-yhteyden älypuhelimeen, se lataa automaattisesti uuden version. Sen jälkeen sinut ohjataan päivityksen läpi.
Jos haluat tarkastaa manuaalisesti, onko Kiox-ajotietokoneeseen saatavana päivityksiä, käynnistä eBike Connect -sovellus, mene "Oma eBike“ välilehdelle, valitse yhdistetty Kiox ja "Tarkasta ohjelmistopäivitykset“. Jos uusi ohjelmistopäivitys on saatavilla, se käynnistyy automaattisesti heti, kun Kiox on yhdistetty eBike Connect -sovellukseen.