Com puc connectar dispositius externs com, per exemple, un mesurador de freqüència cardíaca, amb el meu Nyon (BUI275)?

Ves a  Configuració > Connexions > Bluetooth > Cinturó de freqüència cardíaca i selecciona el teu mesurador de freqüència cardíaca.

La connexió activa amb el mesurador de freqüència cardíaca es pot veure a la pantalla principal amb la icona  d'un cor blanc.

En el mode Fitness, es mostra la teva freqüència cardíaca enlloc de la potència de pedaleig.