BUI350

Nyon

Fler vanliga frågor

Videor

Lär dig hur du anpassar de olika skärmarna på din Nyon.

How to | Anpassa skärmar på Nyon

Lär dig hur du anpassar de olika skärmarna på din Nyon.

How to | Anpassa skärmar på Nyon

Lär dig hur du använder intressanta funktioner på din Nyon.

How to | Använda Nyon

Lär dig hur du använder intressanta funktioner på din Nyon.

How to | Använda Nyon

Lär känna din Nyon och ta de första stegen mot en digitalt uppkopplad eBike-upplevelse.

How to | Första stegen med din Nyon

Lär känna din Nyon och ta de första stegen mot en digitalt uppkopplad eBike-upplevelse.

How to | Första stegen med din Nyon

Lär dig hur du konfigurerar dina individuella assistanslägen.

How to | Konfigurera dina individuella assistanslägen

Lär dig hur du konfigurerar dina individuella assistanslägen.

How to | Konfigurera dina individuella assistanslägen

Lär dig hur du ansluter din Nyon till eBike Connect-appen.

How to | Ansluta Nyon till appen

Lär dig hur du ansluter din Nyon till eBike Connect-appen.

How to | Ansluta Nyon till appen

Ta reda på hur du uppdaterar din Nyon med hjälp av eBike Connect-appen.

How to | Uppdatera Nyon

Ta reda på hur du uppdaterar din Nyon med hjälp av eBike Connect-appen.

How to | Uppdatera Nyon

Här kan du se hur du navigerar till din önskade destination med hjälp av Nyon.

How to | Använda navigering på Nyon

Här kan du se hur du navigerar till din önskade destination med hjälp av Nyon.

How to | Använda navigering på Nyon

Att köpa och aktivera Lock-funktionen via Bosch eBike Connect-appen är mycket enkelt. I den här videon kan du se hur det fungerar.

How to | Aktivera Lock-funktionen på Nyon (iOS)

Att köpa och aktivera Lock-funktionen via Bosch eBike Connect-appen är mycket enkelt. I den här videon kan du se hur det fungerar.

How to | Aktivera Lock-funktionen på Nyon (iOS)

Att köpa och aktivera Lock-funktionen via Bosch eBike Connect Android-appen är mycket enkelt. I den här videon kan du se hur det fungerar.

How to | Aktivera Lock-funktionen på Nyon (Android)

Att köpa och aktivera Lock-funktionen via Bosch eBike Connect Android-appen är mycket enkelt. I den här videon kan du se hur det fungerar.

How to | Aktivera Lock-funktionen på Nyon (Android)

Instruktioner

Övrigt innehåll