BUI350

Nyon

Flere ofte stillede spørgsmål

Videoer

Lær, hvordan du tilpasser de forskellige skærme på din Nyon.

Sådan | Tilpasning af skærme på Nyon

Lær, hvordan du bruger interessante funktioner på din Nyon.

Sådan | Brug Nyon

Lær din Nyon at kende, og tag de første skridt mod en digitalt forbundet eBike-oplevelse.

Sådan | De første skridt med din Nyon

Lær, hvordan du konfigurerer dine individuelle køretilstande.

Sådan | Konfigurer dine individuelle køretilstande

Få mere at vide om, hvordan du forbinder din Nyon med eBike Connect-appen.

Sådan | Forbind Nyon med appen

Find ud af, hvordan du opdaterer din Nyon med eBike Connect-appen.

Sådan | Nyon opdatering

Her kan du se, hvordan du kan navigere til din ønskede destination ved hjælp af Nyon.

Sådan | Brug navigation på Nyon

Det er meget nemt at købe og aktivere Lock-funktionen via Bosch eBike Connect-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktivere låsefunktionen på Nyon (iOS)

Det er meget nemt at købe og aktivere låsefunktionen via Bosch eBike Connect Android-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktiver låsefunktionen på Nyon (Android)

Lær, hvordan du tilpasser de forskellige skærme på din Nyon.

Sådan | Tilpasning af skærme på Nyon

Lær, hvordan du bruger interessante funktioner på din Nyon.

Sådan | Brug Nyon

Lær din Nyon at kende, og tag de første skridt mod en digitalt forbundet eBike-oplevelse.

Sådan | De første skridt med din Nyon

Lær, hvordan du konfigurerer dine individuelle køretilstande.

Sådan | Konfigurer dine individuelle køretilstande

Få mere at vide om, hvordan du forbinder din Nyon med eBike Connect-appen.

Sådan | Forbind Nyon med appen

Find ud af, hvordan du opdaterer din Nyon med eBike Connect-appen.

Sådan | Nyon opdatering

Her kan du se, hvordan du kan navigere til din ønskede destination ved hjælp af Nyon.

Sådan | Brug navigation på Nyon

Det er meget nemt at købe og aktivere Lock-funktionen via Bosch eBike Connect-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktivere låsefunktionen på Nyon (iOS)

Det er meget nemt at købe og aktivere låsefunktionen via Bosch eBike Connect Android-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktiver låsefunktionen på Nyon (Android)

Brugsanvisninger