Navigera med Kiox

Den minimalistiska navigeringen visar din rutt som en linje och guidar dig i rätt riktning med pilar. Mindre information ger mindre distraktion.

För att använda den minimalistiska navigeringen behöver du både din smartphone och din Kiox-display.

Du kan enkelt planera din rutt i den app som matchar din elcykel och starta navigeringen där.

När du cyklar streamar du rutten från din smartphone-app till Kiox. Bluetooth och GPS måste då vara aktiverade. Din smartphone kan förvaras säkert i fickan eller i din ryggsäck.

På navigeringsskärmen i din Kiox ser du förutom din rutt även annan information, till exempel den beräknade ankomsttiden till din destination.

Den minimalistiska navigeringen i Kiox kommer till sin rätt framför allt vid sportig terrängkörning. Den kontrastrika Kiox-displayen är också utformad för tuffa terrängförhållanden.

Läs mer om: