Navigatie met de Kiox

De minimalistische navigatie toont je jouw route als een lijn en wijst je met pijlen in de juiste richting. Minder informatie zorgt voor minder afleiding.

Om de minimalistische navigatie te gebruiken, heb je zowel je smartphone als je Kiox-display nodig.

Je kunt jouw route gemakkelijk plannen in de app die bij je eBike past en daar de navigatie starten.

Tijdens de rit stream je de route van je smartphone-app naar je Kiox. Hiervoor moeten Bluetooth en gps geactiveerd zijn. Je smartphone kun je veilig in je zak of rugzak laten zitten.

Op het navigatiescherm van je Kiox zie je naast je route ook andere informatie, zoals de berekende aankomsttijd op je bestemming.

De minimalistische navigatie van de Kiox is vooral handig bij sportief offroad gebruik. Het contrastrijke Kiox-display is ook ontworpen voor zware buitenomstandigheden.

Meer informatie over: