Com puc transferir la meva configuració de l'aplicació eBike Connect al Kiox?

Tan aviat com hi hagi una connexió Bluetooth entre l'ordinador de bord i el telèfon intel·ligent, les configuracions es transferiran automàticament de l'aplicació al Kiox.

Si has fet cap canvi al portal, aquests canvis es transfereixen automàticament de l'aplicació al Kiox si hi ha connexió a Internet i una connexió Bluetooth.