Com puc connectar l'aplicació eBike Connect al meu Kiox o Nyon?

Important: L'aplicació eBike Connect només es pot connectar a una pantalla Kiox o Nyon. Si teniu una eBike de sistema intel·ligent (per exemple, amb una pantalla Kiox 300/Kiox 500), descarregueu l'aplicació eBike Flow i consulteu els consells per a la connexió.

Requisits previs per a la connexió:

1. Descarregueu l'aplicació Bosch eBike Connect al telèfon intel·ligent des de l'App Store d'Apple o a la Google Play Store.
  2. Inicieu l'aplicació i seguiu-ne les instruccions per al registre.

Passos per a la connexió:

1. A l'aplicació Bosch eBike Connect, seleccioneu la pestanya La meva eBike > Afegeix un nou dispositiu eBike.
  2. Seleccioneu l'ordinador de bord adequat.
  3. Seguiu les instruccions a l'aplicació.

Nota: No és possible connectar l'ordinador de bord i l'aplicació mentre es condueix.

Després de la connexió correcta, executeu l'aplicació en primer pla o en segon pla.

Si teniu problemes per connectar-vos, aquí trobareu consells de resolució de problemes .