Tornar

Com puc connectar el meu Nyon a una xarxa Wi-Fi?

Aneu a  Configuració > Connexions > Wi-Fi i connecteu-vos a Wi-Fi prement la palanca de control. El Nyon cerca les xarxes disponibles. Utilitzeu la palanca de control per seleccionar la xarxa que vulgueu.

Important: Per motius tècnics, el Nyon no pot establir una connexió a xarxes Wi-Fi d'accés públic amb accés gratuït. Cal una autenticació en dues parts mitjançant un nom d'inici de sessió i una contrasenya.

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç