Hvorfor skal jeg "altid" tillade geolokaliseringen?

Denne funktion er nødvendig for at kunne bruge navigation og aktivitets-tracking. Vi anbefaler, at du "altid" tillader geolokaliseringsfunktionen. Hvis du kun giver tilladelse til geolokalisering, mens du bruger appen, er der ingen garanti for, at din tur vil blive tracket fuldt ud, selv om appen kører i baggrunden, f.eks. når skærmskåneren på din smartphone er slået til? Vi tracker din placering kun, når appen er forbundet med din eBike.