Kauppa ei ole käytettävissä eBike Connect -sovelluksessa - mikä voisi olla syynä?

Kaikkien toimintojen ja tuen käyttämiseksi eBike Connect -sovelluksen Android-versio on ladattava virallisesta Google Play Storesta.

Jos Kauppa-valikko on harmaana

• Varmista, että näyttö on kytketty päälle ja yhdistetty älypuhelimeesi.
  • Huomaa, että Kauppa-valikko on harmaana, jos sähköpyörässäsi ei ole käytettävissä premiumtoimintoja. Lock-toiminnon yhteensopivuustiedot löydät täältä.