Yksilölliset ajotilat ja niiden asettaminen

Käyttäjäkohtaiset ajotilat -premiumtoiminnolla voit itse määrittää Nyoniin neljä ajotilaa.

Toiminto on ostettava kerran eBike Connect -sovelluskaupasta.

Sen jälkeen vastaavat asetukset ovat käytettävissä eBike Connect -sovelluksessa sekä online-portaalissa kohdassa Oma eBike > Käyttäjäkohtaiset ajotilat.

Kunkin ajotilan voi määrittää erikseen viiden ajonopeudesta riippuvan referenssipisteen avulla. Kullekin referenssipisteelle voi määrittää prosentuaalisen moottoritehostuksen. Asetuksen tehtyäsi voit valita pikavalikosta vakioajotilan tai yksilöllisen ajotilan.

Ajon aikana voit vaihtaa yksilöllisiä ajotiloja käyttöyksikön plus- ja miinuspainikkeilla.

S-Pedelec-pyörissä ajotilojen mukautus on deaktivoitu oikeudellisista syistä.