Jag loggades ut från eBike Flow-appen. Har mina uppgifter och inställningar nu gått förlorade?

Dina aktivitetsdata sparas i molnet och återställs. Tyvärr sparas din konfiguration i inställningsdata endast lokalt på din smartphone. Om du loggar ut från eBike Flow-appen tas dessa uppgifter bort och kan inte återställas. Eftersom vi gör kontinuerliga förbättringar av vår produkt synkroniseras din inställningskonfiguration till molnet och sedan tillbaka till appen om du loggar ut och loggar in igen i framtiden.

Dela länk

Har du frågor?
Vi hjälper dig gärna.

Kontakt

Help Center

Har du frågor?
Vi hjälper dig gärna.

Kontakt