Jag har problem med att skapa ett konto i eBike Flow-appen eller logga in med mitt SingleKey-ID. Vad ska jag göra?

Om du har problem med att logga in i eBike Flow-appen, ska du inte ta bort ditt SingleKey-ID.

Observera: Det är inte möjligt att logga in i eBike Flow-appen med ett befintligt eBike Connect-konto. För eBike Flow-appen måste du skapa ett eBike Flow-appkonto.

Vid problem kan du utföra följande steg:

1. När du skapar ett lösenord visas lösenordskraven ovanför inmatningen (lösenordskraven är t.ex. siffrorna "0...9"). När respektive krav har uppfyllts ändras färgen till grön.
  2. Kontrollera att du har hämtat den senaste versionen av eBike Flow-appen från Google Play Store eller App Store.
  3. Se till att du använder den senaste versionen av en webbläsare för mobila enheter för att skapa ditt konto eller logga in. Gå till Google Play Store eller App Store för att kontrollera versionsnumret på din webbläsare och uppdatera den vid behov. För Android-enheter: Om du använder Chrome som standardwebbläsare för mobila enheter kan en föråldrad Chrome-version orsaka problem när du skapar ett konto eller loggar in. Se till att du använder den  senaste Chrome-versionen från Google Play Store.
  4. Acceptera cookies i din mobila webbläsare (standardinställning).

När du skapar ett konto i eBike Flow-appen får du meddelandet: "Detta är ingen giltig e-postadress".
Kontrollera om det finns ett mellanslag i slutet av e-postadressen och ta bort det.

Fick du inget e-postmeddelande när du skulle slutföra processen för att skapa ett konto?
– Kontrollera skräppostmappen i din e-postkorg.
– Efter en frist på 24 timmar kan du starta om processen för att skapa ett konto med samma inloggningsuppgifter.
– Använd en e-postadress från en annan leverantör.

Om du fortfarande har problem med att konfigurera ditt nya konto eller logga in med ditt SingleKey-ID kan du kontakta vår  support.