Ta i bruk ConnectModule

Du trenger ikke slå ConnectModule av og på. Når modulen er montert, fungerer den via det innebygde batteriet selv uten strømforsyning fra elsykkelbatteriet.

Når du har aktivert eBike Alarm, sender ConnectModule data til Flow app-kontoen knyttet til elsykkelen når du slår den av, og deretter omtrent hver 24. time.

Aktiver eBike Alarm i eBike Flow-appen under **  Innstillinger > Sykkelinnstillinger > Lock & Alarm**