Kan ik mijn boordcomputer met een andere smartphone/gebruikersaccount verbinden?

Ja.
De eerste gebruiker die zich aanmeldt, wordt de "Owner". Van de Owner worden alle gegevens opgeslagen, ook wanneer deze zich afmeldt. Andere personen kunnen zich als gast op de Nyon aanmelden (aanmelding via smartphone of wifi). De gegevens van de gast worden na afmelding verwijderd. Net als bij de Owner worden ritgegevens met de portal gesynchroniseerd als er een internetverbinding is.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Meer informatie en gebruiksinstructies vind je in de bijbehorende gebruiksaanwijzing.

Naar de gebruiksaanwijzing

Terug naar overzicht