Hoe kan ik mijn hubs delen met gasten?

Door de knop "Hub delen" in het gebruikersgedeelte van my.cobi.bike te activeren, kunt u de hub die u hebt geactiveerd ook delen met vrienden of familie, wanneer u hem voor het eerst instelt. Gastgebruikers kunnen nu uw hub gebruiken met hun account en smartphone. Indien nodig kan de beveiliging op elk moment online opnieuw worden geactiveerd door de schakelaar "Hub delen" te deactiveren. 

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Meer informatie en gebruiksinstructies vind je in de bijbehorende gebruiksaanwijzing.

Naar de gebruiksaanwijzing

Terug naar overzicht