Wat gebeurt er als ik mijn eBike verwijder uit mijn account?

Als u de functie 'Verwijder eBike uit account' uitvoert, wordt uw eBike niet meer onder uw account vermeld in de app en in onze systemen. Door dit uit te voeren, kan een andere gebruiker verbinding maken met de eBike en kunt u verbinding maken met een andere fiets.

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact