Welke smartphones en besturingssystemen worden ondersteund door de eBike Flow App?

• iPhones vanaf iOS-versie 15.0 en met BLE 5.0 (BLE = Bluetooth Low Energy) worden ondersteund.
  • Android-smartphones vanaf Android 8.0 en met BLE 5.0 (BLE = Bluetooth Low Energy) worden ondersteund.

Om de volledige reeks functies en ondersteuning te kunnen gebruiken, moet de eBike Flow app voor Android worden gedownload van de officiële Google Play Store.