Wat moet ik doen als aanpassen van de instellingen van mijn eBike niet werkt?

In zeldzame gevallen kan het gebeuren dat een gewijzigde eBike-instelling naar de eBike verloren raakt, bijvoorbeeld door verbindingsproblemen via bluetooth. Controleer in dat geval of de eBike is verbonden met de app en probeer het daarna opnieuw. Als dit niet helpt, start de eBike dan opnieuw, maak verbinding met de app en probeer het opnieuw.